GO STRONG -AVOPALVELUT

TUKIJAKSOT

Tukijaksot ovat tarkoitettu tilanteisiin, joissa arjen hallinta tuntuu haastavalta tai omat voimavarat eivät tahdo riittää. Lapsella voi olla käyttäytymishäiriöitä, psyykkisiä sairauksia, kehitysvammaisuutta tai lapsi on muutoin haastava hoidettava, ja perhe tarvitsee tukea ja ohjausta lapsen hoitoon ja kasvatukseen.Tarjoamme perheen lapsille ammatillisen, luotettavan ja kannustavan varahoitopaikan. Annamme vanhemmalle tilaa, jotta hänellä on mahdollisuus esim. vapaa-aikaan tai parisuhteeseen. 


Tukijaksojen tavoitteena on tukea ja vahvistaa lapsen ja perheen myönteistä vuorovaikutussuhdetta, jonka vaikutukset välittyvät lapsen ja vanhemman hyvinvointiin. Tukijaksoilla vuorovaikutussuhdetta pyritään edistämään tukemalla ja ohjaamalla vanhemmuudessa ja siihen liittyvissä haasteissa. Lisäksi vanhempia ja lapsia autetaan havaitsemaan hyviä asioita itsessä ja toisessa sekä yhteisessä olemisessa.


Tukijaksot on säännöllisesti toteutettava hoitotuki lapselle esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa ja lomien aikana pidempiä jaksoja. Ne järjestetään Vantaalla Go Strongin Home base-toimintakeskuksessa.

Kiinnostuitko?


Lisätiedot ja paikkatiedustelut:

Jimmy Sved, palvelujohtaja, avopalvelut

jimmy.sved@gostrong.fi

040 820 1821


Voit myös jättää meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia