GO STRONG - TUKIJAKSOT

Tukijaksot auttaa lasta ja perhettä jaksamaan, kun perheessä on uupumusta ja arki lapsen kanssa on haasteellista. Lapsella voi olla käyttäytymishäiriöitä, psyykkisiä sairauksia, kehitysvammaisuutta tai lapsi on muutoin haastava hoidettava. Perhe tarvitsee tukea ja ohjausta lapsen hoitoon ja kasvatukseen. Tukijaksoilla pyritään estämään lapsen kodin ulkopuolinen sijoitus. Tukijaksot on säännöllisesti toteutettava hoitotuki lapselle esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa ja lomien aikana pidempiä jaksoja.


Tukijaksojen tavoitteena on tukea ja vahvistaa lapsen ja perheen myönteistä vuorovaikutussuhdetta, jonka vaikutukset välittyvät lapsen ja vanhemman hyvinvointiin. Tukijaksoilla vuorovaikutussuhdetta pyritään edistämään tukemalla ja ohjaamalla vanhemmuudessa ja siihen liittyvissä haasteissa. Lisäksi vanhempia ja lapsia autetaan havaitsemaan hyviä asioita itsessä ja toisessa sekä yhteisessä olemisessa. 


Tukijaksot ovat tarkoitettu tilanteisiin, joissa arjen hallinta tuntuu haastavalta tai omat voimavarat eivät tahdo riittää. Tarjoamme perheen lapsille ammatillisen, luotettavan ja kannustavan varahoitopaikan. Annamme vanhemmalle tilaa, jotta hänellä on mahdollisuus esim. vapaa-aikaan tai parisuhteeseen.


Tukijaksot mahdollistavat vanhemmille/huoltajille pienen hengähdystauon. Ne järjestetään Talvikkitien HomeBasella viikonloppuisin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja sähköpostilla/puhelimitse jimmy.sved@gostrong.fi tai

040 820 1821. Voit myös jättää meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia